Grillpan

Sorteer op
Avon keramische grillpan 26 CM - Ergo greep
€ 17,95 € 24,95
Murray keramische grillpan 26 CM - RVS greep
€ 19,95 € 24,95

Grillpannen van ISENVI

Een malse tournedos, een heerlijke zalmfilet of knapperige groente. Allemaal uit jouw keramische grillpan van ISENVI Healthy Cookware. Verras je familie en vrienden met jouw kookkunsten en maak je favoriete gerecht nog smaakvoller. De grillpannen van ISENVI helpen je met het bereiden van de perfecte gerechten. 

  • Grillen was nog nooit zo gezond want in de Ceramica Generation Six antiaanbaklaag, zitten geen schadelijke stoffen voor mens en milieu.
  • Daarnaast heb je in onze keramische grillpan minder boter of olie nodig. 

Begin met gezond genieten en kijk welke keramische grillpan van ISENVI Healthy Cookware het beste bij jou past. Bekijk ook onze overige producten, zoals bijvoorbeeld onze keramische kookpannen of onze keramische steelpannen.

Welke grillpan kies jij?

Grillpannen worden gebruikt voor diverse redenen en op verschillende manieren. Onze keramische grillpannen bieden zowel het gemak van een antiaanbaklaag en de hoge temperatuur die nodig is om te grillen. Hierdoor kun je de perfecte gerechten creëren! 

Daarnaast zijn onze pannen erg eenvoudig in onderhoud. We adviseren je graag bij het onderhoud van jou keramische pannen van ISENVI. 

Grillpan met RVS handgreep

Onze keramische grillpan met RVS handgreep is zeer geschikt voor mensen die vaak pannen in combinatie met de oven gebruiken. Deze pan is namelijk geschikt voor in de oven. Maak je dus vaak gerechten waarbij aanbraden en vervolgens doorgaren in de oven gepast is? Dan is de keramische grillpan met RVS handgreep een mooie optie.

Grillpan met ergo handgreep

De grillpan met ergo handgreep is een goede optie wanneer je meer grip wilt op de pan. Het materiaal van de handgreep heeft een anti-slib effect, waardoor de pan voor sommige mensen prettiger in gebruik is. Deze keramische grillpan met ergo handgreep is overigens niet geschikt voor in de oven.

Bestel snel een van onze prachtige keramische grillpannen en geniet van de lekkerste gerechten! Start met het grillen van jouw gerechten. 

Wil je meer weten over onze keramische grillpannen of onze andere pannen? Neem gerust contact op. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.