Victoria Forged Chef Totaal Pannenset 8 delig - RVS grepen

Wil jij voorbereid zijn op elk gezelschap en alle gerechten makkelijk aankunnen? Dan kan deze Victoria Forged Chef totaal set niet ontbreken in jouw keuken!
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
  • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
  • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

Wil jij voorbereid zijn op elk gezelschap en alle gerechten makkelijk aankunnen? Dan kan deze Victoria Forged Chef totaal set niet ontbreken in jouw keuken!

Omschrijving
De Victoria Chef totaal is een uitgebreid pakket, bestaande uit 8 keramische pannen. Deze ISENVI pannen zijn 100% PFAS vrij, 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. De pannen van ISENVI zijn dus vrij van schadelijk stoffen, dit betekent dat je gezond en zorgeloos kunt koken! De gebruiksvriendelijke robuuste pannen met een premium uitstraling zijn een lust voor het oog en de beste vriend van elke chef! Wil je deze mooie kleur zo lang mogelijk stralend houden? Dan raden wij aan om de pan zo veel mogelijk met de hand af te wassen. Wij kunnen namelijk helaas niet verzekeren dat de geadoniseerde buitenkant van de pan geen last heeft van het contact met soda en zout in de vaatwasser. Dit kan ertoe lijden dat de uitstraling van de pan iets doffer wordt. 

Verder is het grootste deel van de pannen uitgerust met een gehard glazen deksel. Hierdoor kunt u het eten, met af en toe spieken, rustig verder laten sudderen. Ook zorgt de RVS handgreep ervoor dat het veilig in gebruik is.

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis

Elke keuken heeft een goede kookpan nodig. Dus twijfel niet en bespaar ruim 20% met de Victoria Chef Totaal keramische pannenset. ISENVI is het merk voor een gezonde pan, voor een gezonde prijs. 

De ISENVI Chef Totaal keramische pannenset 8 delig bestaat uit:

  • Victoria Forged Koekenpan 24 cm 
  • Victoria Forged Koekenpan 28 cm 
  • Victoria Forged Kookpan 20 cm (deksel is inbegrepen)
  • Victoria Forged Kookpan 24 cm (deksel is inbegrepen)
  • Victoria Forged Kookpan 28 cm (deksel is inbegrepen)
  • Victoria Forged Sauspan 16 cm (deksel is inbegrepen)
  • Victoria Forged Hapjespan 30 cm (deksel is inbegrepen)
  • Victoria Forged Wokpan 32 cm (deksel is inbegrepen)

Voordelen
100% PFAS, PTFE en PFOA vrij
De originele ISENVI Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag is vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast zorgt de 3D technologie ® ervoor dat je minder olie en/of boter nodig hebt waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Superieure hitteverdeling
Door de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag, bereik je eenvoudig het gewenste resultaat voor elk gerecht. Bovendien kan je de pannen gebruiken op 75% van het vermogen dan bij pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Lekker en duurzaam!

Eenvoudig in onderhoud
De pannen van ISENVI zijn eenvoudig te onderhouden waardoor ze veel langer mee gaan dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Voor meer informatie hierover ga naar onze handleiding.

Geschikt voor alle spatels
Aangezien de keramische antiaanbaklaag Ceramica Generation Six ®, veel sterker is dan een traditionele antiaanbaklaag, kan het gebruik van een metalen voorwerp in de pan niet zoveel kwaad. Let op! Het kan bij zeer frequent en hard gebruik van metalen voorwerpen in de pan, dat de antiaanbaklaag eerder aan slijtage onderhevig zal zijn.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

RVS handgreep
Naast dat het roestvrij staal een luxe uitstraling geeft, is deze handgreep van ISENVI bestand tegen de vaatwasser en kan het handvat niet verkleuren. Daarnaast zorgt dit handvat ervoor dat de pan handig en veilig in gebruik is.

RVS deksel
Deze roestvrij stalen deksel zorgt ervoor dat jouw ingrediënten rustig door blijven stoven of sudderen. Dat wordt lekker, gezond en zorgeloos koken!

 

Produktspezifikationen

Artikelnummer VICT-SET8-RVS-GR
Produktreihe Victoria
Art der Pfanne Pfannenset
Art des Pfannensets Enthält Bratpfanne, Enthält Kochpfanne, Enthält Pfanne, Enthält Topf, Enthält Wok
Anzahl Pfannen 8
Farbe der Pfanne Antraciet - geanodiseerd
Pfannenmaterial Forged Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch, Oven
Material handhaben Edelstahlgriff
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Ja, namelijk Kookpan 20 & 24 & 28 cm I Sauspan 16 cm I Hapjespan 30 cm I Wokpan 32 cm
Durchmesser Koekenpan 24 & 28 cm I Kookpan 20 & 24 & 28 cm I Sauspan 16 cm I Hapjespan 30 cm I Wokpan 32 cm
Höhe Koekenpan 4,8 & 5,3 cm I Kookpan 9 & 10 & 12 cm I Sauspan 8 cm I Hapjespan 6,5 cm I Wokpan 10,5 cm
Gewicht 10.15 kg
Haushalt 4 - 6 Personen, 6 + Personen
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Nein
Geeignet für Backofen Ja
Geeignet für BBQ Nein