Avon Combideal keramische hapjespan en wokpan - Ergo grepen

Deze 2 delige keramische pannenset combideal is perfect als aanvulling op uw huidige set of als vervangingen van versleten pannen. Met deze pannen kunt u genieten van heerlijk, gezond en duurzaam koken.<
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
  • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
  • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

Deze 2 delige keramische pannenset combideal is perfect als aanvulling op uw huidige set of als vervangingen van versleten pannen. Met deze pannen kunt u genieten van heerlijk, gezond en duurzaam koken.<

Omschrijving
ISENVI pannen zijn 100% PFAS vrij, 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. De pannen van ISENVI zijn uitgerust met de antiaanbaklaag Ceramica Generation Six, die niet alleen zorgt dat het eten niet meer aan de pan blijft kleven maar ook dat je gezonder kunt blijven koken. Je hebt door deze laag namelijk een stuk minder olie en/of boter nodig. Verder bevatten de pannen van de Avon lijn een ergonomische handgreep. Deze greep ligt perfect in de hand en wordt niet warm. Dat wordt dus veilig, duurzaam en gezond koken!

Beide pannen zijn voorzien van een hoogwaardig deksel van gehard glas. Hierdoor bereik je eenvoudig en snel het perfecte resultaat voor een heerlijke maaltijd.

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis. 

Bespaar ruim 10% met de Hapjespan en Wokpan met deksel combideal. ISENVI is het merk voor een gezonde pan, voor een gezonde prijs. 

Deze keramische pannenset combideal bestaat uit: 

  • Avon Hapjespan 26 cm (deksel is inbegrepen)
  • Avon Wokpan 32 cm (deksel is inbegrepen)

Voordelen
100% PFAS, PTFE en PFOA vrij
De originele ISENVI Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag is vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast zorgt de 3D technologie ® ervoor dat je minder olie en/of boter nodig hebt waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Superieure hitteverdeling
Door de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag, bereik je eenvoudig het gewenste resultaat voor elk gerecht. Bovendien kan je de pannen gebruiken op 75% van het vermogen dan bij pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Lekker en duurzaam!

Eenvoudig in onderhoud
De pannen van ISENVI zijn eenvoudig te onderhouden waardoor ze veel langer mee gaan dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Voor meer informatie hierover ga naar onze handleiding.

Geschikt voor alle spatels
Aangezien de keramische antiaanbaklaag Ceramica Generation Six ®, veel sterker is dan een traditionele antiaanbaklaag, kan het gebruik van een metalen voorwerp in de pan niet zoveel kwaad. Let op! Het kan bij zeer frequent en hard gebruik van metalen voorwerpen in de pan, dat de antiaanbaklaag eerder aan slijtage onderhevig zal zijn.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

Ergonomisch verantwoorde Ergo Greep ®
Deze handgreep is door ergonomen getest. Hij is zo gemaakt dat het perfect in de hand ligt en niet warm wordt. Zo zet je met het grootste gemak de lekkerste gerechten op tafel. 

Gehard glazen deksel
Deze gehard glazen deksel zorgt ervoor dat jouw ingrediënten rustig door blijven stoven of sudderen. Dat wordt lekker, gezond en zorgeloos koken!

 

Produktspezifikationen

Artikelnummer AVON-SET12-ERG-GR
Produktreihe Avon
Art der Pfanne Pfannenset
Art des Pfannensets Enthält Pfanne, Enthält Wok
Anzahl Pfannen 2
Farbe der Pfanne Antraciet
Pfannenmaterial Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch
Material handhaben Bakelitgriff - ergo
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Ja, namelijk Hapjespan 26 cm I Wokpan 32 cm
Durchmesser Hapjespan 26 cm I Wokpan 32 cm
Höhe Hapjespan 6 cm I Wokpan 10,5 cm
Gewicht 2.86 kg
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Ja
Geeignet für Backofen Nein
Geeignet für BBQ Nein