Avon Chef Culinair set - Pannenset 9 delig - Ergo grepen

Zijn jouw pannen aan vervanging toe? Of wil je overgaan naar inductie. Met de ISENVI keramische pannenset Chef Culinair grijp je nooit meer naast een pan. Wat een uitgebreide pannenset!
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
 • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
 • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

Zijn jouw pannen aan vervanging toe? Of wil je overgaan naar inductie. Met de ISENVI keramische pannenset Chef Culinair grijp je nooit meer naast een pan. Wat een uitgebreide pannenset!

Omschrijving
ISENVI pannen zijn 100% PFAS vrij, 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. De pannen in deze set zijn stijlvol in design, niet te zwaar om te tillen en vooral heel erg fijn en praktisch in gebruik! Verder zijn de pannen uitgerust met een unieke antiaanbaklaag. Deze zorgt er niet alleen voor dat de ingrediënten niet meer aan de pan blijven plakken, maar ook dat je gezond kunt blijven koken. Je hebt namelijk een stuk minder olie en/of boter nodig. Daarnaast bevatten de pannen van Avon een ergonomisch verantwoorde Ergo Greep. Deze is zo gemaakt dat de pan lekker in de hand ligt en het handvat niet warm wordt. Ideaal om mee te koken dus.

De kookpannen, sauspan, hapjespan en wokpan zijn allemaal uitgerust met een hoogwaardig glazen deksel. Je kan zo op elk moment in de pan kijken, zo kom je nooit meer voor verassingen te staan!

Verder zijn de pannen van ISENVI vrij van schadelijke stoffen voor mens en milieu, zo kan je lekker, zorgeloos en gezond blijven koken!

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis.

Bespaar ruim 20% met de ISENVI Chef Culinair set.  Ga aan de slag met jouw keramische pannenset 9 delig Chef Culinair set van ISENVI Healthy Cookware.

De ISENVI Pannenset 9 delig Chef Culinair set bestaat uit:

 • Avon Koekenpan 20 cm
 • Avon Koekenpan 24 cm
 • Avon Koekenpan 28 cm
 • Avon Kookpan 20 cm (deksel is inbegrepen)
 • Avon Kookpan 24 cm (deksel is inbegrepen)
 • Avon Sauspan 16 cm (deksel is inbegrepen)
 • Avon Hapjespan 26 cm (deksel is inbegrepen)
 • Avon Wok 32 cm (deksel is inbegrepen)
 • Avon Grillpan 26 cm 

Voordelen
100% PFAS, PTFE en PFOA vrij
De originele ISENVI Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag is vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast zorgt de 3D technologie ® ervoor dat je minder olie en/of boter nodig hebt waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Superieure hitteverdeling
Door de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag, bereik je eenvoudig het gewenste resultaat voor elk gerecht. Bovendien kan je de pannen gebruiken op 75% van het vermogen dan bij pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Lekker en duurzaam!

Eenvoudig in onderhoud
De pannen van ISENVI zijn eenvoudig te onderhouden waardoor ze veel langer mee gaan dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Voor meer informatie hierover ga naar onze handleiding.

Geschikt voor alle spatels
Aangezien de keramische antiaanbaklaag Ceramica Generation Six ®, veel sterker is dan een traditionele antiaanbaklaag, kan het gebruik van een metalen voorwerp in de pan niet zoveel kwaad. Let op! Het kan bij zeer frequent en hard gebruik van metalen voorwerpen in de pan, dat de antiaanbaklaag eerder aan slijtage onderhevig zal zijn.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

Ergonomisch verantwoorde Ergo Greep ®
Deze handgreep is door ergonomen getest. Hij is zo gemaakt dat het perfect in de hand ligt en niet warm wordt. Zo zet je met het grootste gemak de lekkerste gerechten op tafel. 

Gehard glazen deksel
Deze gehard glazen deksel zorgt ervoor dat jouw ingrediënten rustig door blijven stoven of sudderen. Dat wordt lekker, gezond en zorgeloos koken!

 

Produktspezifikationen

Artikelnummer AVON-SET13-ERG-GR
Produktreihe Avon
Art der Pfanne Pfannenset
Art des Pfannensets Enthält Bratpfanne, Enthält Kochpfanne, Enthält Pfanne, Enthält Topf, Enthält Wok, Enthält Grillpfanne
Anzahl Pfannen 9
Farbe der Pfanne Antraciet
Pfannenmaterial Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch
Material handhaben Bakelitgriff - ergo
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Ja, namelijk Kookpan 20 & 24 cm I Sauspan 16 cm I Hapjespan 26 cm I Wok 32 cm
Durchmesser Kookpan 20 & 24 cm I Sauspan 16 cm I Hapjespan 26 cm I Wok 32 cm I Koekenpan 20, 24 & 28 cm I Grillpan 26 cm
Höhe Kookpan 9 & 10 cm I Sauspan 8 cm I Hapjespan 6 cm I Wok 10,5 cm I Koekenpan 4,3 & 4,8 & 5,3 cm I Grillpan 4,5 cm
Gewicht 8.85 kg
Haushalt 4 - 6 Personen, 6 + Personen
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Ja
Geeignet für Backofen Nein
Geeignet für BBQ Nein