Victoria Forged keramische kookpan 24 CM - RVS greep

Koken, stoven, sudderen, deze keramische kookpan kan het allemaal! En zeg zou zelf, wie wil dit nou niet? Met een afmeting van 24 centimeter is het geschikt voor ieder huishouden. 
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
  • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
  • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

Koken, stoven, sudderen, deze keramische kookpan kan het allemaal! En zeg zou zelf, wie wil dit nou niet? Met een afmeting van 24 centimeter is het geschikt voor ieder huishouden. 

Omschrijving
ISENVI pannen zijn 100% PFAS vrij, 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. Ook is het door de unieke Ceramica Generation Six antiaanbaklaag veilig en met het grootste gemak te gebruiken voor de lekkerste stoofschotels. De victoria lijn kenmerkt zich door de gewaagde combinatie van robuust en chique, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Wil je deze uitstraling zolang mogelijk behouden dan raden wij aan om de pan zoveel mogelijk met de hand af te wassen! Wij kunnen namelijk helaas niet verzekeren dat de geadoniseerde buitenkant bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. Het zou kunnen zijn dat het wat doffer van kleur wordt. 

Daarnaast is deze pan uitgerust met een gehard glazen deksel, zodat je zonder de deksel van de pan te halen toch weet wat er gebeurd. Verder heeft ISENVI ervoor gezorgd dat de pannen vrij zijn van schadelijke stoffen voor mens en milieu.

Dus wil je voortaan gezond en lekker koken? Maak dan nu de duurzame keuze en koop vandaag nog jouw ideale pan, voor een leuke prijs! 

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis. 

Op zoek naar een pannenset waarin deze keramische kookpan 24 cm inbegrepen is? Bekijk dan de Victoria Forged Plus pannenset of de Victoria Forged Chef Deluxe pannenset

Voordelen
100% PFAS en PFOA vrij
De antiaanbaklaag van de pannen van ISENVI zijn vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast hoef je ook minder olie en/of boter te gebruiken waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

RVS handgreep
Naast dat het roestvrij staal een luxe uitstraling geeft, is deze handgreep van ISENVI bestand tegen de vaatwasser en kan het handvat niet verkleuren. Daarnaast zorgt dit handvat ervoor dat de pan handig en veilig in gebruik is.

RVS deksel
Deze roestvrij stalen deksel zorgt ervoor dat jouw ingrediënten rustig door blijven stoven of sudderen. Dat wordt lekker, gezond en zorgeloos koken!

Produktspezifikationen

Artikelnummer VICT-CAS-RVS-24-GR
Produktreihe Victoria
Art der Pfanne Pfanne
Anzahl Pfannen 1
Farbe der Pfanne Antraciet - geanodiseerd
Pfannenmaterial Forged Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch, Oven
Material handhaben Edelstahlgriff
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Ja
Durchmesser 24 cm
Höhe 10 cm
Gewicht 1.45 kg
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Nein
Geeignet für Backofen Ja
Geeignet für BBQ Nein