“Het is makkelijk en veilig om in de massa op te gaan, maar als je risico’s durft te nemen en een eigen koers vaart, geeft dat zoveel meer voldoening”.

Zomaar een citaat van twee Michelin sterrenchef Soenil Bahadoer. Geboren in Suriname, opgegroeid in Nuenen en inmiddels één van de bekendste chefs van Nederland en Europa. Soenil is, net als ISENVI Healthy Cookware, niet bang om zijn eigen koers te varen en kiest liever voor echte kwaliteit en vakmanschap dan zich te conformeren aan de koers van de massa. In 2021 was de samenwerking met ISENVI een feit.

Soenil combineert specerijen en ingrediënten uit zijn Surinaams-Hindoestaanse cultuur met zijn klassiek Franse opleiding in gastronomie. Met het met twee Michelin sterren bekroonde restaurant De Lindehof, een foodtruck en een receptenboek, is Soenil altijd bezig om zijn passie voor koken over te brengen op álle mensen.

Soenil en ISENVI hebben de handen ineen geslagen om echte kwaliteit en vakmanschap samen te brengen en betaalbaar te maken voor iedere portemonnee. De fraaie RVS look van de lijn Soenil by ISENVI zijn een aanwinst voor iedere keuken en net zoals alle pannen van ISENVI zijn deze geschikt voor iedere hittebron, dus ook voor inductie!

Met een keramische antiaanbaklaag, zet je met het grootse gemak elk gerecht op tafel. Waan jezelf een meesterchef en ga aan de slag, samen met Soenil Bahadoer.

“koken is niet moeilijk, het is durven en doen!” -xxx- Soenil.