Keramische Wokpannen

Sortieren nach
Murray Keramik-Wokpfanne 28 cm - Griff aus Edelstahl
42,95 €
Murray Keramik-Wokpfanne 36 cm - Griff aus Edelstahl
49,95 €
Avon Keramik-Wokpfanne 36 cm - Ergonomischer Griff
49,95 €
Murray Keramik-Wokpfanne 32 cm - Griff aus Edelstahl
44,95 €
Victoria Forged Keramik-Wok-Pfanne 32 cm - RVS
52,95 €
Victoria Forged - Keramik-Wok mit Deckel 32 cm – RVS
59,95 €
Avon Keramik-Wokpfanne 32 cm - Ergo-Griff
44,95 €
Avon Keramik-Wok mit Deckel 32 cm – Ergonomischer Griff
47,95 €
Avon Keramik-Wok mit Deckel 36 CM - Ergo-Griff
52,95 €
Murray Keramik-Wokpfanne mit Deckel 32 cm - RVS
47,95 €
Soenil by ISENVI Keramik-Wok mit Deckel 30 cm - RVS
62,95 €

Keramische wokpan

Aziatische gerechten en recepten zijn niet meer weg te denken uit de keukens van Nederland. Deze gezonde gerechten met veel groente en heerlijke exotische specerijen, zijn een favoriet voor jong en oud. Of je nu Chinese noedels of een Thaise curry wil bereiden. Vanaf nu gebruik je de keramische wok van ISENVI met een keramische antiaanbaklaag. Zo worden de gerechten nóg gezonder en nog smakelijker!

Duurzaam en gezond met de keramische wokpan

  • De keramische wokpan van ISENVI is voorzien van een keramische antiaanbaklaag. Dit betekent dat er dus geen schadelijke stoffen worden vrijgegeven in het eten.
  • Daarnaast heb je in onze keramische wokpan minder boter of olie nodig. Minder boter of olie betekent meer behoud van smaak en het is bovendien gezonder!
  • Ook gaan onze wokpannen lang mee en zijn ze eenvoudig in onderhoud. 
  • Onze wokpan met antiaanbaklaag is gemaakt van 100% recyclebaar materiaal of van gerecycled materiaal. Goed voor het milieu dus! 

Allemaal pluspunten waardoor onze keramische wokpan niet in jouw keuken mag ontbreken! 

Wokpan inductie

De wokpan keramisch van ISENVI is ook geschikt voor inductie. Dit is ideaal, want zo kun je lekker zorgeloos en duurzaam blijven koken!

Keramische wokpannen van ISENVI

De ISENVI keramische wokpan is er in 28CM, 30CM, 32CM en 36CM, dus of je nu voor een klein gezelschap of voor het hele gezin kookt, ISENVI heeft de wok pan voor jou. Kies nu snel welke wokpan bij jou past! 

Grote wokpan

De wokpan 36 cm van ISENVI is ideaal voor het bereiden van grote hoeveelheden. Zo ben je in ieder geval altijd voorbereidt op grote gezelschappen. De ISENVI keramische wok maakt deel uit van een aantal ISENVI pannensets.

Wist je trouwens ook al dat je de bijgerechten snel en eenvoudig kan bereiden in de ISENVI kookpannen? Kook jouw noedels, groenten en rijst gaar met de ISENVI keramische kookpannenset! Een zeer complete set pannen die niet mag ontbreken in jouw keuken. 

Duurzame wokpan met deksel

Onze wokpannen zijn met en zonder deksel verkrijgbaar. Is jouw deksel kapot? Of wil je graag een deksel aanschaffen voor jouw keramische wokpan? Bij ISENVI kun je ook losse deksels kopen. Handig! 

Onze pannen zijn geschikt voor ALLE hittebronnen en dus een goede keuze voor ieder huishouden. 

Niet goed geld terug garantie (60 dagen lang)! Bestel dus direct de keramische pannen van ISENVI! En heb je nog vragen voor ons of wil je een wokpan kopen? Dan helpen we je graag! Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice of stuur een mail naar klantenservice@isenvi.com

trengo