Victoria Forged combideal: Twee keramische koekenpannen en wok- RVS grepen

ISENVI komt met een leuke combi deal! Deze kan toch ook niet in jouw keuken ontbreken?
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
  • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
  • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

ISENVI komt met een leuke combi deal! Deze kan toch ook niet in jouw keuken ontbreken?

Omschrijving
De Victoria Forged Combideal bestaat uit twee koekenpannen en een wokpan. Deze ISENVI pannen zijn 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. Verder is de Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag vrij van schadelijke stoffen voor mens en milieu en omdat je minder olie en of boter nodig hebt, bak je lekker en gezond! De luxe RVS handgreep maakt de Victoria lijn van ISENVI een lust voor het oog en ook nog is handig in gebruik. Wil je de geadoniseerde buitenkant van de pan zo lang mogelijk stralend houden? Dan raden wij je aan om de pan zoveel mogelijk met de hand af te wassen. Maar gelukkig zijn de pannen van ISENVI erg makkelijk in onderhoud.

Met de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag bak je eenvoudig naar de juiste temperatuur. Van een gebakken eitje tot een heerlijk mals stukje vlees. De wokpan is uitgerust met een gehard glazen deksel, zo bereik je eenvoudig het gewenste resultaat. 

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis.

Wil jij ook ruim 20% besparen met de Victoria Combideal twee Koekenpannen en een Wok? Koop dan nu deze unieke combideal! ISENVI is het merk voor een gezonde pan, voor een gezonde prijs. 

Deze combideal keramische pannen bestaat uit: 

  • Victoria Forged Koekenpan 24 cm
  • Victoria Forged Koekenpan 28 cm 
  • Victoria Forged Wokpan 32 cm (deksel is inbegrepen)

Voordelen
100% PFAS, PTFE en PFOA vrij
De originele ISENVI Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag is vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast zorgt de 3D technologie ® ervoor dat je minder olie en/of boter nodig hebt waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Superieure hitteverdeling
Door de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag, bereik je eenvoudig het gewenste resultaat voor elk gerecht. Bovendien kan je de pannen gebruiken op 75% van het vermogen dan bij pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Lekker en duurzaam!

Eenvoudig in onderhoud
De pannen van ISENVI zijn eenvoudig te onderhouden waardoor ze veel langer mee gaan dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Voor meer informatie hierover ga naar onze handleiding.

Geschikt voor alle spatels
Aangezien de keramische antiaanbaklaag Ceramica Generation Six ®, veel sterker is dan een traditionele antiaanbaklaag, kan het gebruik van een metalen voorwerp in de pan niet zoveel kwaad. Let op! Het kan bij zeer frequent en hard gebruik van metalen voorwerpen in de pan, dat de antiaanbaklaag eerder aan slijtage onderhevig zal zijn.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

RVS handgreep
Naast dat het roestvrij staal een luxe uitstraling geeft, is deze handgreep van ISENVI bestand tegen de vaatwasser en kan het handvat niet verkleuren. Daarnaast zorgt dit handvat ervoor dat de pan handig en veilig in gebruik is.

RVS deksel
Deze roestvrij stalen deksel zorgt ervoor dat jouw ingrediënten rustig door blijven stoven of sudderen. Dat wordt lekker, gezond en zorgeloos koken!

 

Produktspezifikationen

Artikelnummer VICT-SET2-RVS-GR
Produktreihe Victoria
Art der Pfanne Pfannenset
Art des Pfannensets Enthält Bratpfanne, Enthält Wok
Anzahl Pfannen 3
Farbe der Pfanne Antraciet - geanodiseerd
Pfannenmaterial Forged Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch, Oven
Material handhaben Edelstahlgriff
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Ja, namelijk Wokpan 32 cm
Durchmesser Koekenpan 24 & 28 cm I Wokpan 32 cm
Höhe Koekenpan 4,8 & 5,3 cm I Wokpan 10,5 cm
Gewicht 2.75 kg
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Nein
Geeignet für Backofen Ja
Geeignet für BBQ Nein