Topf

Sortieren nach
Verkauf
Victoria Forged keramische sauspan 16 CM - RVS greep
25,95 € 31,95 €
Verkauf
Avon keramische sauspan 16 CM - Ergo greep
17,95 € 22,95 €
Verkauf
Murray keramische sauspan 16 CM - RVS greep
19,95 € 22,95 €

Sauspannen van ISENVI 

Een heerlijke saus om het gerecht af te maken, dat mag op jouw tafel natuurlijk niet ontbreken. Nu nog de juiste pan om de saus in klaar te maken. ISENVI biedt zowel in de Victoria, Murray- als in de Avonlijn een keramische steelpan aan van premium kwaliteit én voor elke portemonnee! Kijk snel welke keramische steelpan van ISENVI Healthy Cookware het beste bij jou past.

Gebruik van de keramische sauspan

Een sauspan wordt ook wel een steelpan genoemd. Zoals de naam al zegt kan deze gebruikt worden voor het maken van sauzen. Maar uiteraard kan de keramische sauspan voor nog veel meer doeleinden gebruikt worden. Steelpan kopen?

Onze keramische sauspan heeft bijvoorbeeld het perfecte formaat voor het opkloppen van melk of het opwarmen van een heerlijke soep voor 1-2 personen. Of wat dacht je van het koken van eieren. Of het bereiden van een heerlijke saus. Een champignonsaus bijvoorbeeld!  Dit kan perfect in de keramische sauspan van ISENVI.

Kook je voor een groter gezelschap? Dan raden wij onze keramische kookpannen aan in plaats van de keramische steelpan.  

De kwaliteit van onze sauspannen

Met de aankoop van de keramische sauspannen en steelpannen van ISENVI ben je gegarandeerd van goede kwaliteit, een duurzame pan die makkelijk is in het onderhoud en lang mee gaat. Bovendien zijn de keramische sauspannen van ISENVI betaalbaar. Kortom, een goede keuze voor ieder huishouden!

Niet tevreden? Geld terug garantie! 

Wil je meer weten over ISENVI of over de keramische sauspannen? Of wil je een steelpan kopen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen graag.