Avon keramische koekenpan 20 CM - Ergo greep

Deze keramische koekenpan mag niet ontbreken in jouw keuken! Een ideale pan voor eenpersoons gerechten of kleinere porties.
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
  • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
  • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

Deze keramische koekenpan mag niet ontbreken in jouw keuken! Een ideale pan voor eenpersoons gerechten of kleinere porties.

Omschrijving
ISENVI pannen zijn 100% PFAS vrij, 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. Je wil even iets klaarmaken in de keuken voor jezelf of voor een klein aantal personen, dit herkent iedereen. Dat je nadien een grote pan moet afwassen of deze alle ruimte in jouw vaatwasser inneemt, herkent ook iedereen. Daarom komt ISENVI Healthy Cookware nu met de oplossing.

De ISENVI Avon 20 centimeter keramische koekenpan met de door ergonomen geteste Ergo greep, ligt perfect in de hand, presteert zoals je van ISENVI mag verwachten en is ook in een handomdraai weer schoon. Ideaal! Er zitten geen schadelijke stoffen in de keramische antiaanbaklaag en met de Diamantica 3D Technologie, gebruik je minder olie of boter om in te bakken. Zo bak je lekker en gezond voor jezelf en voor jouw dierbaren.

Deze koekenpan kan toch ook niet in jouw keuken ontbreken? ISENVI is het merk voor een gezonde pan, voor een gezonde prijs. 

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis.

Op zoek naar een pannenset waar deze Avon keramische koekenpan 20 cm inbegrepen is? Bekijk dan de Avon Speciaal set of de Avon Combideal drie keramische koekenpannen.  

Voordelen
100% PFAS, PTFE en PFOA vrij
De originele ISENVI Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag is vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast zorgt de 3D technologie ® ervoor dat je minder olie en/of boter nodig hebt waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Superieure hitteverdeling
Door de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag, bereik je eenvoudig het gewenste resultaat voor elk gerecht. Bovendien kan je de pannen gebruiken op 75% van het vermogen dan bij pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Lekker en duurzaam!

Eenvoudig in onderhoud
De pannen van ISENVI zijn eenvoudig te onderhouden waardoor ze veel langer mee gaan dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Voor meer informatie hierover ga naar onze handleiding.

Geschikt voor alle spatels
Aangezien de keramische antiaanbaklaag Ceramica Generation Six ®, veel sterker is dan een traditionele antiaanbaklaag, kan het gebruik van een metalen voorwerp in de pan niet zoveel kwaad. Let op! Het kan bij zeer frequent en hard gebruik van metalen voorwerpen in de pan, dat de antiaanbaklaag eerder aan slijtage onderhevig zal zijn.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

Ergonomisch verantwoorde Ergo Greep ®
Deze handgreep is door ergonomen getest. Hij is zo gemaakt dat het perfect in de hand ligt en niet warm wordt. Zo zet je met het grootste gemak de lekkerste gerechten op tafel. 

Produktspezifikationen

Artikelnummer AVON-FRY-ERG-20-GR
Produktreihe Avon
Art der Pfanne Backform
Anzahl Pfannen 1
Farbe der Pfanne Antraciet
Pfannenmaterial Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch
Material handhaben Bakelitgriff - ergo
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Nee
Durchmesser 20 cm
Höhe 4,3 cm
Gewicht 0.46 kg
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Ja
Geeignet für Backofen Nein
Geeignet für BBQ Nein