Avon Starter Pannenset 3 delig - Ergo grepen

Heb je een klein huishouden of ben je net op jezelf gaan wonen? Dan is deze Avon Starter Pannenset echt iets voor jou!
Heute vor 20.30 Uhr bestellt, noch am selben Tag versendet
  • Geeignet für jede Wärmequelle, einschließlich Induktion
  • 60 Tage 'Nicht zufrieden, Geld zurück' Garantie

Produktinformationen

Heb je een klein huishouden of ben je net op jezelf gaan wonen? Dan is deze Avon Starter Pannenset echt iets voor jou!

Omschrijving
ISENVI pannen zijn 100% PFAS vrij, 100% duurzaam en geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie. Deze keramische pannenset is een perfecte basis voor iedere keuken. Mooie, duurzame pannen voor veilig koken. De pannen van ISENVI bevatten een unieke antiaanbaklaag wat het koken niet alleen makkelijker, maar ook gezonder maakt. Door deze laag koeken de etensresten niet aan en je hebt ook nog eens minder olie en/of boter nodig. Verder zijn de pannen uitgerust met een ergonomische handgreep. Hierdoor wordt de greep niet warm en ligt het lekker in de hand. Dat wordt veilig koken dus.

De pannen van ISENVI bevatten geen schadelijke stoffen, waardoor je zorgeloos kunt blijven koken voor mens en milieu. De Sauspan en Kookpan zijn uitgerust met een gehard glazen deksel, waardoor je met af en toe spieken alles mooi in de gaten kunt houden

Voor 20.30 uur besteld = morgen op het fornuis. 

Bespaar ruim 20% met de ISENVI Avon starter pannenset. Pannen met hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn makkelijk te onderhouden. ISENVI is het merk voor een gezonde pan, voor een gezonde prijs. 

Deze Avon starter keramische pannenset bestaat uit: 

  • Avon Koekenpan cm
  • Avon Sauspan 16 cm (deksel is inbegrepen)
  • Avon Kookpan 20 cm (deksel is inbegrepen)

Voordelen
100% PFAS, PTFE en PFOA vrij
De originele ISENVI Ceramica Generation Six ® antiaanbaklaag is vrij van ongewenste stoffen om de mens en het milieu te beschermen tegen schadelijke stoffen. Hierdoor kun je zorgeloos en gezond blijven koken.

100% duurzaam
De pannen van ISENVI zijn 100% recyclebaar of gemaakt van gerecycled materiaal.

Geschikt voor iedere hittebron, inclusief inductie
ISENVI heeft er voor gezorgd dat deze pan op elk fornuis gebruikt kan worden. Over welk type kooktoestel je ook beschikt, deze pan zal zijn werk doen.

Gezonde keramische antiaanbaklaag
De pannen van ISENVI zijn voorzien van een antiaanbaklaag, zodat er geen resten aan de pan blijven plakken. Daarnaast zorgt de 3D technologie ® ervoor dat je minder olie en/of boter nodig hebt waardoor je ook nog eens gezond kan koken.

Superieure hitteverdeling
Door de superieure hitteverdeling van de keramische antiaanbaklaag, bereik je eenvoudig het gewenste resultaat voor elk gerecht. Bovendien kan je de pannen gebruiken op 75% van het vermogen dan bij pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Lekker en duurzaam!

Eenvoudig in onderhoud
De pannen van ISENVI zijn eenvoudig te onderhouden waardoor ze veel langer mee gaan dan pannen met een traditionele antiaanbaklaag. Voor meer informatie hierover ga naar onze handleiding.

Geschikt voor alle spatels
Aangezien de keramische antiaanbaklaag Ceramica Generation Six ®, veel sterker is dan een traditionele antiaanbaklaag, kan het gebruik van een metalen voorwerp in de pan niet zoveel kwaad. Let op! Het kan bij zeer frequent en hard gebruik van metalen voorwerpen in de pan, dat de antiaanbaklaag eerder aan slijtage onderhevig zal zijn.

Geschikt voor in de vaatwasser
De antiaanbaklaag is geschikt voor de vaatwasser. Let op! Wij kunnen niet verzekeren dat de buitenkant van de pan ook bestendig is tegen het soda en zout van de vaatwasser. De pan zou dus door de vaatwasser wat doffer van kleur kunnen worden. Mocht je er zeker van willen zijn dat de pan langer stralend blijft, was hem dan vooral even met de hand af!

Ergonomisch verantwoorde Ergo Greep ®
Deze handgreep is door ergonomen getest. Hij is zo gemaakt dat het perfect in de hand ligt en niet warm wordt. Zo zet je met het grootste gemak de lekkerste gerechten op tafel. 

Gehard glazen deksel
Deze gehard glazen deksel zorgt ervoor dat jouw ingrediënten rustig door blijven stoven of sudderen. Dat wordt lekker, gezond en zorgeloos koken!

Produktspezifikationen

Artikelnummer AVON-SET3-ERG-GR
Produktreihe Avon
Art der Pfanne Pfannenset
Art des Pfannensets Enthält Bratpfanne, Enthält Kochpfanne, Enthält Topf
Anzahl Pfannen 3
Farbe der Pfanne Antraciet
Pfannenmaterial Aluminium
Heat source Inductie, Gas, Halogeen, Elektrisch, Keramisch
Material handhaben Bakelitgriff - ergo
Antihaftbeschichtung ISENVI Ceramica Generation Six
Material Antihaftbeschichtung Keramisch
Bodentyp ISENVI Diamantica 3D technologie
Mit Deckel Ja, namelijk Kookpan 20 cm I Sauspan 16 cm
Durchmesser Kookpan 20 cm I Sauspan 16 cm I Koekenpan 24 cm
Höhe Kookpan 9 cm I Sauspan 8 cm I Koekenpan 4,8 cm 2,58
Haushalt 1 persoon, 2 - 3 personen
Geeignet für Induktion Ja
Geeignet für Gas Ja
Geeignet für Keramik Ja
Geeignet für elektrische Ja
Geeignet für Halogen Ja
Geeignet für die Spülmaschine Ja
Geeignet für Backofen Nein
Geeignet für BBQ Nein